Летни любимци 2018


Здравейте,
Завръщам се след кратката ми почивка (през която колкото и да ми се искаше нямаше как да публикувам тъй като интернет връзката беше ужасна) с пост, в който ви разказвам за летните си любими продукти. Оказаха се доста повече от очакваното, затова започвам веднага 😂


Какво е лятото без слънцезащита?! Опитвайки се да не стана червена като домат от жаркото слънце пробвах доста продукти, но накрая се спрях на тези два, които се оказаха страхотна комбинация. Първият е слънцезащитен крем за лице със spf 20 UVA, който дори има и антиейджинг действие 😂 
( толкова се подмладих, че се чувствам като на 18 😂😂😂 хахах ).

Спреят пък е със spf 50 и освен това е водоустойчив и не позволява на пясъка да залепне по кожата (нещо, която аз мразя). Цената им беше нормална като за слънцезащитни продукти и действието е точно, каквото го описват.
В каталог 09 (до 31.09) цената на спрея е 29,90лв, а на крема -  16,99лв


Продължавам с грижата за косата, която не трябва да се подценява особено през лятото, когато слънцето и морската вода са в пряк допир с нея. За да я предпазя максимално от вредите, които носи слънцето използвах защитния спрей, който предпазва от топлината като нанасях не само преди да използвам преса, маша итн, а и преди да изляза под жаркото слънце. В комбинация със серума против накъсани и заплетени краища мога смело да твърдя, че косата ми не е увредена, както е била през предишни години.
Цената им в каталог 09 е: серум - 9,95лв, спрей - 13,90лв




Следват моите любими летни продукти за грижа за лицето. Естествено, маската на Loreal, за която съм ви разказвала тук и почистващия гел към нея. Както казах в статията с любими маски за лице, действието е моментално и разликата е видима след първото използване. Когато почиствам лицето с гела използвам четка от серията на Planet Spa от Avon, която много харесвам. От дълго време използвам техни четки и това, което ми харесва най-много в тях е, че не дразнят лицето и не се чувстват все едно ви дерат по кожата. В допълнение с тях използвам мицеларната вода на Nivea, за да премахна грима си, за която обаче ще ви разкажа повече в една статия, която ще бъде факт съвсем скоро.

От гледна точка на декоративната козметика любимците са повече.
Фон дьо тен Giordani Gold - Liquid silk foundation, SPF 12. Изключително покривен без да стои изкуствено, изравнява тена и прикрива несъвършенствата с много малко количество. Приятна миризма и удобно шишенце с капкомер, а не с помпичка. Цената в каталог 09 е 22,99лв








Спирала The One 5в1 Wonder lash XXL. Продуктът е нов в асортимента на марката. За щастие имах привилегията да я получа по-рано и да имам достатъчно време да я тествам и мога да кажа, че бях впечатлена още от първия път, в който я използвах. Разделя миглите още с първото нанасяне, прави ги по-обемни и по-дълги и придава един страхотен WOW ефект. Цената в каталог 09 е 9,99лв








Балсам за обемни устни The one. Много мои приятелки го ползват отдавна и съм имала случаи, в които ми поръчват по 2-3 наведнъж, защото го ползват ежедневно. Накрая и аз се реших да си взема и разбрах защо е толкова харесван още след първото използване. Придава един страхотен обем на устните, който не е прекален и натрапчив. Вече не е необходимо да се бодете с хиалурон, за да получите мечтания обем. Напълно достъпно на цена от 6,49 в каталог 9.






И последно, но не на последно място една моя любима палитра на Maybelline - The city kids Pink edge. Изключително пигментирани цветове, с които можете да създадете страхотни визии. Както можете да видите палитрата вече преживя много, тъй като я взимам с мен при всяко пътуване. Включва сенки, хайлайтър, руж. Цената й варира между 17 и 22лв.








Надявам се информацията да ви е била полезна.
Продуктите на Loreal, Nivea и Maybelline можете да намерите в DM и LILLY, а тези на Oriflame может да поръчате на лично съобщение във facebook или instagram.

До скоро!

Коментари

Популярни публикации