РЕВЮ // Малка кутийка от Тифани - Мелиса Хил

Здравейте,
Днес ще ви разкажа малко повече за книгата “Малка кутийка от Тифани”, написана  от една моя много любима авторка - Мелиса Хил. Първата нейна книга, която прочетох беше “Гривната на желанията” като се впечатлих от начина й на писане и от това как успява да грабне читателя още от първата страница.
Ето и една малка част от резюмето:
Нима има момиче, което да не мечтае за нещо от „Тифани”? 
Размяната на две малки кутийки от „Тифани” заплита съдбите на четирима души. 

На Пето авеню в Ню Йорк двама различни мъже купуват подаръци за жените, които обичат. Гари избира гривна за приятелката си Рейчъл, за да й благодари, че е платила за страхотната им почивка в Ню Йорк. А и защото е оставил пазаруването за Коледа в последния момент и май няма друг избор. Итън търси нещо по-специално – годежен пръстен за първата жена, която е успяла да го направи щастлив след загубата на любовта на живота си. Но когато подаръците на двамата се объркват, животът на двойките се променя завинаги... 

Дали съдбата няма други планове за тях? Или просто част от магията на „Тифани” се носи във въздуха...”




Мелиса Хил преплита две истории по един интересен и разбираем  начин. Успява да заинтригува читателя и да го накара да гадае за продължението на историята и в същото време да го остави изненадан щом прочете края на книгата. 
Четеейки по описанието, което тя дава в книгата на бижутерския магазин, бих го сравнила с магазините на “Пандора”, чийто асортимент е много нашумял в момента... малките талисмани или пръстените под формата на корона, които идват в малки бели торбички, завързани с розова панделка .. ами всяко момиче би се зарадвало на такъв подарък, а Хил успява да предаде две интересни предистории на тези подаръци. 
Нотка мистерия, много любов и заинтригуващи моменти ви очакват, ако решите да прочетете историята. Много леко четиво, което е и страхотно за дните на плажа. 

Аз направих покупката на книгата си от сайта на  Ozone.bg и  съм изключително доволна от качеството на услугите им. Те бяха така добри и да ми предоставят код за 10% отстъпка от цената на книга, която не е намалена, не е учебник и не е за предварителна поръчка. Кодът е - ivelina и всеки един от вас може да се възползва от него при своята поръчка.

Facebook страницата на блога, където може да се включите в двата giveaway-я, които текат в момента
Instagram акаунт

А коя е вашата любима книга?
До скоро!

Коментари

Популярни публикации