Модни тенденции есен/зима 2017/2018


Здравейте,
със сигурност смяната на сезоните е един дългоочакван момент за всяка дама, обсебена от всичко свързано с мода. А и как няма? С всяка година модните тенденции се променят драстично и през последно време често се случва нещо, което сме си мислели за абсурдно да облечем, да се превърне в най-новия моден тренд. Сега ще ви представя и част от модните тенденции за есен/зима 2017-18.

1. Каре
Както всяка есен, карето е неотменна част от дамския гардероб. Независимо от цвета и вида, то запазва почетната си позиция в модните трендове и тази година.

2. Кожа с косъм
Почитателите на пухените горни дрехи, навлязли в света на модата още от миналата година, ще бъдат много доволни, защото трендът се запазва и тази есен. Независимо от цвят и дължина, никога няма да сбъркате с едно от тези модни попадения.

3. Дънково, дънково и... пак дънково
Независимо от факта, че носим какви ли не модели дънки целогодишно, през тази есен освен любимите ни дънки, ще можем да се насладим и на всякакви други дрехи, изработени от дънков материал, било то ризи, шапки, якета итн, денимът е отново на модните подиуми.



4. Принт на точки
На челна позиция са принтовете на черно-бели точки, независимо от тяхната големина. Комбинирайте с ярък аксесоар и няма да свалите погледите от себе си през цялото време.

5. Индиански фолк
Пъстрите дрехи, многото аксесоари и символите превземат модните дефилета и през тази година.

6. Якета от шушляк
Шушляковите якета заемат място в модните тенденции и през този сезон. Вече можете да откриете най-различни и екстравагантни модели по магазините.

7. Огнено червено
Страст и сексапил ще се вихрят по улиците на модните столици, а и не само. Червеното палто със сигурност трябва да е част от зимните ви покупки през тази година.

8. Сребристо
Противоположно на огненото червено, леденото сребристо също заема челна позиция при лидерите на цветовете.

9. Всички за спорта
Спортните дрехи навлизат все по-гръмно в модните среди. Безумни съчетания вече са част от трендовете през този сезон.

Надявам се статията да ви е била полезна. Напишете ми като коментар за коя от изброените
по-горе тенденции се радвате най-много и бихте носили с удоволствие.
До скоро!

Коментари

Популярни публикации