Задължителни попълнения в есенно-зимния ви гардероб

Здравейте,
днес ще ви представя задължителните (според мен) неща, които всяка от нас трябва да притежава през есенно-зимния сезон. С идването на октомври ме е обзела вълна на всякакви есенни и зимни неща като есенно-зимното пазаруване, Halloween, та дори и Коледа въпреки че е още мнооого рано за Коледни вълнения 😁 .. Но какво да се прави .. Колкото и нетърпеливо да очакваме Коледните и Новогодишни празници все трябва да запълним с нещо оставащото време до тогава, а какво по-хубаво от един разтоварващ шопинг.

Да започнем по темата ... със сигурност на първо място ще поставя коженото яке, без което нито една есен или пролет не е на мястото си (поне за мен). Коженото яке е една неотменна част от гардероба на повечето от нас по всички параметри. Успяващо да се съчетае както с маратонки така и с ботуши, то е лесно решение за всеки по-прохладен ден.


Огромен тренд този сезон са и шушляковите якета, които почти всяка жена има в гардероба си. Вече готово за по-зимните, снеговити дни то ни чака заедно с любимия чифт ботуши.


То хубаво якета, ноо и нещо да обуем ни трябва. Боти, ботуши, чизми и всякакви други видове зимни обувки си намират лека-полека своите места по витрините на всички магазини, чакащи да открият своя притежател ... А и какво е зима без чифт топли ботушки, които да ни помогнат да изкараме тежкия, мразовит работен ден.

Пуловерите навлизат все повече и през тази зима, особено тези с връзки тип 'корсет', които няма как да останат незабелязани ... До тук май стегнахме една доста комфортна и в същото време елегантна визия :)

А какво е зима без необходимите аксесоари?! Без топли шапка, шал и ръкавици зимата ще ни се стори значително по-тежка и студена отколкото всъщност е и все пак е по-добре да се подсигурим и да ни е възможно най-комфортно въпреки кишата и заледените тротоари, които ни очакват.

Последно, но не на последно място - палтото. Говорим за кожени и шушлякови якета, ноо нищо не може да замени палтото в най-студените дни с минусови температури денонощно. Съчетавайки го с необходимите аксесоари със сигурност ще се преведете в страхотен елегантен вид дори и без да искате. Не забравяйте, че червените палта ще препълнят всички магазини и през тази година.

Коя е вашата любима дреха/аксесоар за този сезон?
До скоро!

Коментари

Популярни публикации