РЕВЮ||Гривна на желанията - Мелиса Хил


Здравейте,
реших да стартирам поредица от ревюта на мои любими книги. Такова ревю ще има всяка неделя. В този тип статии ще ви разкажа по-подробно за сюжета на всяка книга и какво е мнението ми за нея.
Какъв по-добър старт от този с моя най-любим автор, а именно - Мелиса Хил. Винаги ме е впечатлявал начина, по който представя случващото се и заинтригува читателя. Книгата, за която ще разберете малко повече днес е “Гривна на желанията”.
Главната героиня е Холи О’Нийл, самотна майка на 10-годишно момче, работеща в малък винтидж магазин, намиращ се в една от безбройните улички на Ню Йорк. Най-ценната вещ за нея е гривната й с висулки, която получава от анонимен изпращач преди години. Оттогава във всеки по-важен в живота й момент, мистериозния изпращач й праща ново талисманче, което тя добавя към останалите.
Малко преди Коледа в магазина й пристига нова пратка с дрехи. Тогава тя открива друга гривна с талисмани в джоба на сако “Шанел”. Знаейки колко ценна може да бъде за притежателя й, Холи е убедена, че трябва да намери собственика, за да му я върне.  Търсенето я води из цял Ню Йорк, като постепенно тя събира чрез талисманчетата детайлите на цял един живот и няма никаква представа къде ще я отведе това.
Една изгубена гривна събира пътищата на няколко човека и това може да промени съдбите им завинаги. Нежна и романтична история, носеща името на любовта.
Надявам се с това кратко резюме да съм ви заинтригувала и да я прочетете сами. Винаги съм харесвала книги, а и филми с нотка мистерия. Та има ли някой, на който не би му било интересно да се мъчи да отгатне какво ще се случи в следващата глава?!  Историята доказва, че не всичко случайно е случайно и как монотонния и еднообразен живот може изведнъж да се превърне в едно голямо приключение. Мелиса Хил успява да запази загадъчност до края във всяка своя история. Очаквайте ревюта на още две нейни книги - “Малка кутийка от Тифани” и “Списъкът с гости”.
Цената на “Гривна на желанията” е 12лв и можете да я откриете във всяка голяма книжарница.
Напишете ми като коментар дали сте се срещали с нейни творби до сега и бихте ли си закупили нейна книга.
До скоро!

Коментари

Популярни публикации