РЕВЮ||Pinks beauty box - Септември 2017

Здравейте,
днес ще ви запозная със съдържанието на кутията на Пинкс за септември 2017. Цялостното ми мнение за кутията не е лошо, но не е и най-доброто. Забележка имам към това, че картичките с описанието на продуктите липсваха в моята кутия и поради тази причина нямам представа за предназначението на един от продуктите, който ще видите по-долу тъй като и на опаковката не е написано описанието на продукта дори и на английски. Отделно, че при липсата на тези картички не мога да видя и цената на пълноразмерните продукти.
Въпреки това има продукти, от които съм много щастлива, защото винаги съм искала да изпробвам. Марките, които са в Пинкс бюти бокс за септември 2017 са: Dr.Derehsan, Bioderma,  7th heaven, Michael Kors и Phyto Paris.
 Ще започна с продукта, на който най-много се зарадвах, а именно активния лосион на Bioderma. Лосионът е предназначен за комбинирана и мазна кожа, балансира нивото на PH на кожата, за да ограничи разпространението на бактериите. Предотвратява появата на несъвършенства. Пречиства и регулира омазняването. Свива порите и осигурява 8 часа хидратация. Има много приятен аромат. Количеството, което са ми изпратили е 50мл.


Следват три маски от 7th Heaven, които ще изпробвам с най-голямо удоволствие. Маските са за: суха кожа, нормална и комбинирана и почистваща пилинг маска за Т-зоната. Все още нямам мнение за тях, тъй като не съм ги изпробвала, но от доста време ги гледам в дрогериите и се радвам, че най-накрая мога и да ги пробвам.


Третия и пълноразмерен продукт е маска, ускоряваща растежа на косата с масло от авокадо. Подобрява плътността и блясъкът на косата. Оставя се за 3-5 минути, след което се отмива. Със сигурност ще направя ревю на тази маска след като я изпробвам, тъй като все още търся най-ефикасния продукт за по-бърз растеж на косата. Опаковката е 200мл.


Мостра от 1,5мл на новия парфюм на Michael Kors - Sexy ruby е продукта от марката, който можете да откриете в кутията. Парфюмът е страхотен, подходящ повече за вечерни събития, отколкото за ежедневието.


И.. на последно място е продуктът, за който в началото ви казах, че нямам никакво описание за предназначението му. Ако някой от вас знае нека ми напише в коментарите. Опаковката е от 50мл.

Надявам се да ви е било интересно какво е съдържанието на Пинкс кутията за септември. Определено ще спра да закупувам месечните кутии и може би ще си взимам само луксозните издания. Good Box за мен е един много по-добър вариант, поне за момента.
Кой продукт от горе споменатите бихте използвали вие?
До скоро!

Коментари

  1. Никога не съм се осмелявала да си поръчам изненадваща кутия от типа на Pinks box или Good box. Но мисля, че са ти се паднали страхотни продукти в тази кутия.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Със сигурност риск винаги има, но аз много обичам елемента на изненадата и затова често си поръчвам такъв тип кутии. От друга страна понякога се падат продукти, чиято редовна цена е прекалено висока за възможностите на човек откъм финансова гледна точка и е добър вариант да изпробваш такива продукти дори и чрез мостра.

      Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации