Стани посланик на Nivea с #daretoWOWandcare

Здравейте,
имам щастието да ви споделя, че от скоро Nivea предлага една страхотна възможност за всяка от нас, а именно - да бъдем посланици на бранда. А какво означава това? Ето какво се казва в официалната страница:

Ако станеш посланик на NIVEA, имаш шанс да получаваш невероятни изненади, да споделяш преживявания със своите приятелки, да опитваш всички най-нови продукти от нашия необятен асортимент. И за да направим всичко това още по-забавно и мотивиращо, сме ти подготвили съвети, изненади и – естествено – предизвикателства!

Звучи страхотно нали? Ето какво имаше в първата кутия на Nivea, която аз получих като посланик с #daretoWOWandCARE


Душ гел за хидратирана кожа 💧
Обогатен с маслени перли и ревитализиращ аромат на лимонова кора. Много лек и свеж. Получава се страхотна пяна и оставя супер аромат. В него има малки частици, които обаче не дразнят кожата, а напротив - правят използването му още по-приятно. Опаковка от 250мл. Лимитрана серия.



Дезодорант 💨
Осигурява надеждна, 48-часова защита от изпотяване. Дерматологично тестван със свеж аромат на екзотични цветя. Предлагат се 3 аромата, а този, който се падна при мен е
Fabulous flower. Опаковка от 150мл. Лимитирана серия.








Балсам за устни 💄
Осигурява дълготрайна хидратация, комбинирана със завладяващ аромат на череша и подбрани пигменти, които оставят деликатен цвят на вашите устни. Продуктът отново е дерматологично тестван с доказано качество пред милионите потребители на марката.







Сух шампоан 💇🏼‍♀️
Подходящ е за коси в по-умерените тонове. 3в1 - нежно почиства, освежава и придава обем - Какво по-хубаво? Край на чуденето какъв сух шампоан да вземем - дали за обем или обикновен .. вече имаме такъв, който предлага всичко в едно. От Nivea са се постарали да ми изпратят две опаковки, както от този, така и от следващия продукт като по този начин ще мога да ги споделя с приятелка 😍. Опаковката е от 100мл.






Мицеларна вода 💁🏼‍♀️
Този продукт отново е 3в1 - почиства грим, почиства кожата в дълбочина, изглажда неравностите и хидратира 😋 Ами, супер! Прави ми впечатление, че е без парфюми, което го прави още по-страхотен продукт, а опаковката от 100мл позволява да се носи дори в ръчния багаж на самолет или пък в куфара с багажа за морето без да заема излишно място.





В заключение - подбрани са страхотни продукти и фирмата не е спестила от нищо. Кутията, в която пристигат и дори розовата хартия и картичката са страхотни. Елементът на изненадата също го има, което прави цялото нещо още по-невероятно.

Искаш и ти? Цъкни върху линка, попълни формуляра и можеш да бъдеш една от избраните за посланици на Nivea през следващата кампания. УСПЕХ!
Стани посланик на Nivea от тук

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО - ПРИЕТО!

Коментари

  1. Аз също станах посланик на NIVEA, но не разбрах дали ще има още кутии като тази, или е само една?😍

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За съжаление и аз не знам .. писах на Нивеа, но така и не получих отговор :/

      Изтриване
    2. Ако получите отговор моля Ви кажете ми :)

      Изтриване
    3. Аз също получих ноември месец, някой ми каза, че ще има, попитах, но никакъв отговор

      Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации