Разопаковане // Mystery box - PickNDazzle

Здравейте,
В днешната статия ще говоря за едно мое много любимо нещо - разопаковане на мистериозни кутии. В случая кутията е PickNDazzle като това е моята първа кутия от серията. Преди да ви разкажа за продуктите, които бяха в моята кутия, ще ви разясня малко повече относно самия абонамент.


Компанията предлага 3 различни вида кутии - основни, изискани, луксозни. Според вида на кутията цената се променя. Моята кутия е от серията - основни, с абонамент за 6 месеца. Така цената й излиза средно аритметично по 35лв на месец. Според това какъв абонамент сте си направили получавате и определени проценти отстъпки и подаръци. Всички продукти са пълноразмерни. Ако има мостри, то те са подарък и не са включени към цената. Щом направите своята регистрация е необходимо да попълните и своя beauty профил, където отбелязвате неща като тип кожа, предпочитания за аромат/сенки и др. След като попълните своя beauty профил имате 2 варианта - сами да изберете продуктите, които да бъдат в кутията ви или да се доверите на екипа от експерти на марката, за да подберат най-добрата козметика за вас, аз направих второто. Ако поръчате своята кутия през този линк ще получите допълнителни 5лв за продукти към вашата кутия. Доставката е безплатна.

Кутията пристига в картонено кашонче с логото на фирмата, в което се намира вече по-луксозната опаковка с продуктите.
 

Първото нещо в моята кутия е корейска маска за лице с пчелен мед. Предполагам е подходяща за мазна и комбинирана кожа, защото моята е такава. Ще дам по-обстойно мнение след като я пробвам. Цената на тази маска в чуждестранни сайтове е 1,95 евро, така че слагам 4лв до тук в кутията.
 


Следващия продукт е една готина палитра със сенки за очи на Miss Cop make up. Нюансите са в гама cosmic nude. Съдържа 12 сенки и 1 двоен апликатор. Марката е френска. Цветовете са добре пигментирани, а хубавото е, че към палитрата има и огледалце. Намерих я за 8 евро (16лв) и до момента стойността на кутията е 20лв.



Продължавам с още един продукт на марката Miss Cop - червило + гланц за устни в едно. Много ми допада стилът на опаковката и как няма шанс да изгубиш едното и да си само с другото. На принципа на lip kit са, защото са с един цвят. На пръв поглед изглеждат страхотно, тепърва ще изпробвам издържливостта им. Намерих продукта за 2 евро - 4лв и стойността на кутията вече е 24лв.



Продължавам с продукт на марката SuperDren, който е антицелулитен. Продуктът е италиански  и в листовката към него се казва, че има охлаждащо  действие, което се предполага, че трябва да помогне на организма с натрупването на вода и съответно да премахне вече съществуващия целулит. Опаковката е от 100мл. Цената е 8 евро - 16лв и така стойността на кутията става общо 40лв.




В кутията като подарък имам също и две малки млечни шоколадчета и нещото, което ме изненада най-много е мини размер на парфюма Jeanne LANVIN. Шишенцето е супер готино - отваря се като червило (каква борба беше докато разбера как да го отворя 😂).


 

В крайна сметка по мои изчисления стойността на кутията е около 40лв (без мостри итн). Самия стил на кутията ми допада адски много. От продуктите бих казала, че съм впечатлена 50/50%. Ще продължа абонамента си и за следващия месец, за да видя малко повече от козметиката.
Не забравяйте да използвате линка, който ви дадох малко по-горе в случай, че искате да изпробвате кутията.
На вас какво ви допадна най-много?

Намерете ме и във:
Instagram
Facebook
До  скоро!
ПС: Не забравяйте да се включите  в двата Giveaway-я, единия от които в страницата във facebook, a другия - тук в блога.

Коментари

  1. Niki Peti Iliana Ivanovi7 август 2018 г. в 15:26

    Ето тази лятна кутия, пълна със слънчеви изненади https://www.instagram.com/p/BlYRciyB1OE/?utm_source=ig_web_copy_link

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми е интересно какво представлява Муса за тяло

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации