Разопаковане // Mystery box - Bellebox

Здравейте,
Днес започнах седмицата си по един страхотен начин - с изненада 😍 ... Септемврийската кутия на Bellebox ме зарадва още в ранните часове на деня и бързам да ви споделя какво има в нея.


Цената на Bellebox e 25лв (безплатна доставка) и може да се поръча, както от сайта така и от инстаграм страницата им. Включва между 4 и 6 продукта, а от сайта обещават тяхната обща стойност да надвишава 60лв



Започвам с мострите. Първите такива са дневен и нощен крем на PirinDream с ябълкови стволови клетки. Продуктите са без парабени и феноксиетанол и без минерални масла, оцветители и съставки от животински произход. Целта, която брандът иска да постигне, използвайки ябълкови стволови клетки е да намали дълбочината на бръчките, защити  стволовите клетки и да удължи техния живот.
Цената на пълноразмерните  кремове е 8,91лв/бр

 

Мостра на #hashtagBody Meet me in the shower Coffee скраб. Разработен е на основата на кафе за поддържане на здрава кожа. Цели да де намалят целулита, стриите и акнето. 100% натурален продукт. Обещава много неща, но ще видим дали ще има някаква разлика след ползването на мострата. Можете да намерите продуктите в сайта на hashtagbody като са създадени и специални пакети, които излизат много изгодно.



Продължавам с пълноразмерните продукти, показвайки ви едно супер червило на Rimmel. Цветът е 700 - Naughty nude. Цената му в интернет е около 8лв. Матов завършек и цвят, който е супер за ежедневието. Със сигурност ще използвам.



Един много интересен продукт - течен руж от Bourjois. Обещава 12 часа издържливост. Цветът е 02-Cocori Corail. Цената е отново около 8лв - зависи от сайта, от който пазарувате. Ще го изпробвам, но не съм сигурна, че бих го ползвала ежедневно

  


Гел очна линия на bellapierre. Нанася се изключително лесно и е по-скоро като черен пастел 😂 поне аз с това я свързвам. Издържлив цвят, който не се трие особено лесно. За съжаление не я открих никъде в онлайн магазините, но наблюдавайки цените на спирали и моливи на марката бих и сложила около 15ина лв.



Сенки Dazzle dust by Barry M. Много пигментирани, подходящи за всякакъв грим. Силно впечатлена съм. Още тази седмица ще ги пробвам и ще кажа мнение в instagram story, затова не забравяйте  да ме последвате там. Цената на сенките е 14лв.


До тук кутията, по мои изчисления, е на стойност над 45лв, което е супер. МНОООГО по-впечатлена съм от продуктите, отколкото при Pick n dazzle, към които прекратих абонамента си. 
Пожелавам успех на Bellebox. 
До скоро! 






Коментари

Популярни публикации