Разопаковане // Септемврийска кутия на Nivea #daretoWOWandCARE

Здравейте,
Много се вълнувам да ви покажа какво има в септемврийската кутия на NIVEA, която получават всички посланици на бранда. Виждайки този пост всички, с които заедно се чудехме можем да си отговорим на въпроса дали щом веднъж сме избрани за посланици ще продължим да получаваме кутията?! Не съм се регистрирала отново след като получих кутията през юли. Ако искате и вие да направите своята регистрация посетете сайта на NIVEA и попълнете формуляра.


Този месец отново не са спестили нищо. Пълноразмерни продукти, както за тяло така и за коса.


Мицерални почистващи кърпички от новата им серия MicellAIR. Премахват и водоустойчив грим и съдържат екстракти от черен чай. 20бр в опаковка. Много са подходящи за премахване на основната част от грима. Тоест “отгоре-отгоре”. Както знаете кърпичките не могат да премахнат грима нацяло и да почистят порите напълно, затова след използването на такива е супер да използвате почистващ гел/мляко/тоник (според типа кожа), за да бъдете сигурни, че ще си легнете с добре почистена кожа.


За първи път виждам мляко за коса. От Nivea са ми изпратили шампоан и балсам за изтощена коса. Продуктите обещават да хидратират косата и да я възстановят максимално. Моята коса е доста изтощена от употребата на преса ( въпреки, че вече я използвам рядко). Ще ви дам по-подробно мнение след като изпробвам продуктите.


Мус за тяло с аромат на диви малини и бял чай. Обещава 48-часова дълбока хидратация. Подходящ е за суха кожа. Би било интересно да го пробвам, но моята кожа не е суха и не мисля че е подходящ за мен. Именно поради тази причина реших да го подаря на една от вас. Условията ще бъдат опоменати по-долу.


Рол-он от добре познатата ни серия black and white invisible, благодарение на  която не ни се налага да се “борим” с петната по дрехите след употребата на рол-он.  Не съдържа алкохол и обещава 48-часова защита. След употреба кожата става видимо по-гладка и хидратирана. Подходящ е за употреба и непосредствено след бръснене/епилиране/кола маска, за да успокои кожата.



Последния продукт е крем за ръце в една много сладурска опаковка. С ванилия и бадемово масло, което е много подходящо за суха кожа особено през идващите студени дни, когато ръцете ни често стават сухи и даже грапави понякога. Чудесно допълнение към нещата в дамската ни чанта.

Искате да спечелите мусът за тяло и специален подарък изненада към него от мен? Условията за участие са:
1. Да ме последвате в Instagram
2. Да коментирате под снимката с кутията кой е продуктът, който бихте искали да пробвате най-много
Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип на 20.09

До скоро!

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации