Моите любимки в YouTube пространството

Здравейте,
Днес, разглеждайки какво ново има в YouTube, ми хрумна идеята да споделя с вас кои са любимите ми влогъри/инфлуенсъри (както искате го наречете) и кои са тези, които сред многото за мен са се откроили най-много и защо.


Тук е момента да изясня, че това не е някаква класация и каналите не са подредени по някакъв спциален ред

My box of beauty



 Каналът на Милена и семейството й беше първия, който последвах в YouTube още през 2012, когато имаше качени само 2-3 видеа. Благодарение на нея още оттогава се “зарибих” по тези неща и с удоволствие гледах и все още гледам видеата й. Откакто пък започна да прави влогове, този тип видеа станаха любимите ми за гледане. С нетърпение обаче чакам всяка година Коледния й влог. Усеща се добротата и сплотеността на семейството й, както и искреността, която проявяват към своите ПРИЯТЕЛИ - ние техните зрители :D .

Letters to A или Antoinette Peppe 




Ети според мен е най-бързо и най-успешно развилият се “инфлуенсър” в България. Това, което ми харесва най-много в нея и което според мен впечатява зрителя е че разказва за нещата от живота реално каквито са без да се притеснява и без да спестява нищо. Споделя със своите зрители много искрени и лични моменти от нейния опит, знаейки че по този начин помага на много от нас. Дали за майчинство и раждане или за мода и козметика, Ети е готова да отговори на въпросите на всеки един от нас и да помогне с каквото може. Съчетава всичко по страхотен начин и не създава “фалшива реалност” за перфектен живот, което е нещо, към което много начинаещи влогъри се стремят. Пожелавам й леко и успешно раждане на малката Сиена-Филипа.

AGLEU




При Зори от Аглю можете да откриете всичко... буквално! Дали в каналът AGLEU random, в който качва своите “хаотични” влогове (мои любими) или в AGLEU mama, където можете да намерите тематични видеа .. от рецепти, през лекарства и вредни съставки в козметиката...облекло, LIDL, DM, нови прически, JUMBO, IHERB и мнооого други. Зори успява да покаже много полезни неща и благодарение на нея аз лично научих много за “химията”, която се съдържа в много голяма част от козметиката ни, за което й благодаря.

Nadya Sivkova



Влоговете на Надя могат да бъдат много полезни, ако се интересувате от козметика и най-вече - SEPHORA! :D Често можете да научите първо от нея новостите на бранда. Също така в по-голямата част от нейните влогове винаги ще се появи някоя известна личност (в повечето случаи от музикалния бранш). Надя  е много усмихната и лъчезарна. Имах удоволствието да бъда гримирана от нея още преди да стартира канала си - на откриването на HM в гр. Пловдив, където и успяхме да си поговорим.

Dessytalks




Обичате дълги видеа? Това е вашето място, защото каналът на Деси неслучайно носи това име. Деси наистина обича да приказва, но в нейния случай само полезни и интересни неща. Различни hauls от всякакви магазини, както и процедури се срещат последно време в канала й. Weekly vlogs са също нещо, което можете да откриете и което аз обичам най-много ( дайте ми влогове и не ме търсете докато не изгледамвсичко :D)

PolinaSofia


Поли я открих чрез каналът на Ети, където се появява доста често във влоговете и бързо ми стана любимка. Харесвате котки, пътувания и мода? - Поли е вашия човек :D . Изключително красиви кадри от най-различни места ... не знам с какво снима и обработва, ноо очевидно й се отдава. Пример за истински блогър.

Make up but how


Ами каквото и да си говорим няма как да гледате Ети без да гледате Ели или обратното :D . Две най-добри приятелки, които поотделно правят невероятни неща, а съберат ли се заедно - обират овациите тройно. Съвместните им видеа са страхотни, а приятелството им - още повече. В канала на Ели можете да откриете страшно много уроци за грим (както се подразбира и от заглавието), много рецепти (бананов хляяб! - my fave) и влогове.

Snejana Atanasova


Въпреки че Снежи не е качвала от много време в YouTube, нямаше как да не я добавя. Обожавах дневните й влогове от студентския й живот. Реално можеше всеки да се докосне до усещането да си студент на общежитие в София. Никога няма да забравя закуската й - нещо като домашен дюнер, но доста по-здравословен :D, както и влоговете й с Боги (нейната най-добре приятелка). Надявам се дори след време да се върне във влог пространството.

Искрено се надявам да ви е било интересно и да сте направили някое откритие в YouTube.
До скоро!
Instagram


Коментари

Популярни публикации