Разопаковане // Mystery box BelleBox

Здравейтее,
Днес ще ви представя съдържанието на ноемврийската кутия на BelleBox. Брандът продължава да ме впечатлява със своите нови идеи и се утвърждава все повече като моята любима абонаментна кутия.
В кутията имаше 6 продукта на Maybelline, Lancome, Loreal и Colormates, а заедно с тях писмо, в което беше описаното какви са новостите на Bellebox и описание на всички продукти.


Четка за сенки Colormates. 
Ако трябва да бъда честна не съм особено впечатлена. Имам по-хубави четки от Avon, което не говори хубаво за марката, но пък бих пробвала тяхна козметика.
За съжаление дори в писмото не е посочена цената, но аз лично не бих дала повече от 5лв за такава четка.
L’Oreal Paris Lumi Magique Concealer
Първоначално бях убедена, че това е течен хайлайтър .. оказа се коректор 😂 Въпреки това е чудесен и като хайлайтър. Има супер удобен апликатор от едната страна, а от другата накрайник, който се върти и пуска по малко продукт върху апликатора, което спестява много от продукта. Със сигурност бих го купила. Цената на продукта е около 21лв, ако бъде закупен онлайн... Не е никак малко, но пък самата писалка е толкова пестелива, че според мен количеството би било достатъчно за много повече от месец дори и при ежедневна употреба.
L’Oreal Paris color riche la palette gold
Първоначално като видях палитрата си мислех, че няма да е нищо особено и няма да бъде качествена.. оказа се точно обратното .. цветовете са супер пигментирани и са подходящи за най-различни визии. Самата палитра е пълноразмерна, въпреки че изглежда мострена. Просто самата опаковка + огледалцето ги няма.
25,90лв е цената на продукта, ако бъде закупен от български сайт за козметика.





Lancome genifique advanced (5ml)
Подмладяващ серум за лице, който обещава да вдъхне нов живот на кожата - премахва мимически бръчки, сенки под очите и пигментни петна.
Естествено не мисля, че е подходящ все още за мен, затова ще го подаря.
Като цена 30мл са 147,30лв, което изобщо не е малко и се надявам да си заслужава. Не знам дали с 5мл би трябвало да се очаква някакъв видим резултат, но ще споделя след като дамата, на която ще го подаря, го изпробва
Maybelline color drama intense lip paint stripped down 610
Отново продукт, за който нямах големи очаквания и който ме впечатли страшно много. Много малко количество е необходимо, за да покрие устните с наситен цвят. Цветът също е и подходящ, както за ежедневието така и за вечерта.
Цената му в Amazon е около 11лв



Maybelline master holographic highliter 
Това е един много рисков продукт от гледна точка на самото доставяне. Както знаете всякакви такива пудри и хайлайтъри могат много лесно да се счупят, но от Bellebox се бяха уверили, че това няма да се случи, опаковайки продукта в пукащи балончета, което е +1 за хора като мен, които ги обожават :D .
В писмото от Bellebox се дават и насоки за поставяне - под веждите, горната част на бузите и други.
Цената му в сайта на Maybelline е около 17лв.





Това беше всичко, което се намираше в ноемврийската Bellebox кутия. А според вас заслужава ли си цената на кутията - 25лв (с безплатна доставка), имайки впредвид какви са продуктите вътре?
Кой продукт бихте искали да пробвате?

Надявам се информацията да е била полезна за вас и да съм ви дала един нов поглед върху абонаментните кутии.
Ако се разровите в блога ще намерите и други ревюта на такива кутии - някои хубави, а деуги не чак толкова.

Не забравяйте да ме последвате в Instagram - ivelinageorgievaa_ и във Facebook - Your make-up diary, където скоро ще дам старт на Коледния Giveaway.

До скоро! 💋

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации