Разопаковане || Mystery box - Good box ноември 2018

Здравейте,
Днес ще разопаковаме още една мистериозна кутия, а именно - ноемврийската Good box.
Цената на Good box е 21,99лв, а доставката е 2,99лв. За тези 25лв получавате буквално препълнена кутия с различни БИО продукти.


От всички кутии, които съм поръчвала, Good box излиза най-изгодно като брой, цена и качество на продуктите. Ето и какво имаше в кутията ...


Био шампоан за хидратация с роза и копринен протеин - Sante
Нежен шампоан за всеки тип коса. Подхранва и омекотява сухите и изтощени участъци на косата, като я прави видимо по-жизнена и еластична. Екстрактът от роза има регенериращ и подхранващ ефект като успокоява скалпа, придава обем на косата и я прави по-лесна за разресване. Ще споделя личното си мнение след като изпробвам продукта няколко пъти.
 Цена за 200мл - 14,99лв



Био балсам за устни с роза - Alteya organic
Хидратира и защитава устните от капризите на времето. Употребата му води до заздравяване, устойчивост и предпазване от вредните влияния на окилната среда. 100% натурален продукт.
Цена за 5гр - 5,20лв



Масло от манго - Sezmar collection Pure
Хидратира, подхранва, омекотява и действа успокояващо. Чистото масло от манго е с високо съдържание на вит. A, C и D, както и на антиоксиданти за борба срещу свободните радикали, които са основна причина за стареене на кожата.
ПС. Има уникален аромат на манго 😍
Цена за 60гр - 7,75лв



Сух ексфолиант за тяло с кафе - е•Лек
Премахва мъртвите клетки на епидермиса, подобрява кръвообращението, подпомага изграждането на нови кожни клети и насища кожата с микро и макро елементи. Действа срещу целулит.
Цена за 50гр - 3,79лв



Активен крем за лице - Arvena
Кремът е комбинация от 9 съставки, които взаимно се допълват и подсилват  своето действие - за интензивна хидратация, подхранване и за бързо клетъчно възстановяване.
Цена за 30мл - 34,90лв





Естествено имаше и неща за хапване, а и една напитка.
Марките са Yogi tea, better, от които имаме 3 пакетчета чай ( 17 пакетчета - 6,99лв) и Био бар със слънчогледов тахан на цена от 1,39лв. И двата вкуса обаче не бяха мой тип и затова не ги опитах.



Пълнозърнести гризини със слънчоглед - Get in shape и Био студен чай с лайм и джинджифил - Bos
Гризините, много ми допаднаха, но вкусът на чая също не ми хареса .. явно не съм по тези специфични вкусове :D
Цената на гризините е 1,69лв, а на чая - 3,60лв


Сироп за кашлица за възрастни Grintusa - Aboca
Изобщо не съм предполагала, че биха сложили сироп в кутията, но явно може :D
Сиропът е за суха кашлица и е на основата на мед и молекулни комплекси. Предполагам, че все ще ми потрябва през зимата.
Цена за брой (180мл) - 14,99лв

Това е всичко, което беше в кутията. Стойността на продуктите надвишава 45лв, което е страхотно. За всички продукти ще дам лично мнение щом ги изпробвам достатъчно време.
* Кутията е закупена с мои лични финансови средства и публикацията не е спонсорирана по никакъв начин.

Не забравяйте да ме последвате във Facebook и в Instagram, където всеки ден отварям Коледния Douglas календар и където след броени дни ви очаква Коледния Giveaway, който ще обявя в Blogmas пост 2 тази събота.

До скоро!

Коментари

Популярни публикации